Kuinka tyytyväinen olen 17cm penis kokoon

Kuinka tyytyväinen olen 17cm penis kokoon

Kävimme erään lukijamme kanssa keskustelun aiheesta ”olenko tyytyväinen 17cm penikseen”. Alla hänen kommenttinsa.

Olen varmaan sinulle tuntematon, mutta haluan jakaa kanssasi kokemukseni. Olen aina ollut tyytyväinen penikseeni 17cm kokoon. Tiedän, että media ja yhteiskunta voivat luoda epärealistisia odotuksia peniksen koosta, mutta itse olen oppinut hyväksymään sen mitä minulla on. En anna ulkopuolisten mielipiteiden vaikuttaa itsetuntooni.

Peniksen koko ei määritä miehen arvoa. Tärkeintä on tuntea olonsa itsevarmaksi omassa kehossaan. En ole koskaan kokenut, että penikseni koko olisi haitannut seksielämääni tai parisuhdettani. Päinvastoin, olen saanut paljon positiivista palautetta kumppaneiltani.

On tärkeää muistaa, että jokaisen peniksen koko on ainutlaatuinen, eikä sitä tulisi vertailla muiden kanssa. Jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, eikä ulkonäkö ratkaise sitä, millainen rakastaja tai kumppani on. Seksuaalisuus ja intiimiys perustuvat luottamukseen ja kommunikaatioon, ei peniksen kokoon.

Kehotan kaikkia miehiä olemaan ylpeitä omasta kehostaan ja hyväksymään sen sellaisena kuin se on. Vertailu muihin tai epärealististen odotusten asettaminen itselleen vain aiheuttaa turhaa stressiä ja epävarmuutta. Kaikki koot ovat normaaleja ja kelpaavia, ja jokaisella on oikeus tuntea olonsa hyväksi omassa kehossaan.

Lopuksi haluan sanoa, että itsetunto on tärkeämpi kuin peniksen koko. Olen oppinut olemaan ylpeä omasta kehostani ja tyytyväinen siihen mitä minulla on. Toivon, että myös sinä voit löytää itsellesi samanlaisen hyväksynnän ja tyytyväisyyden.